Ska köpa nya träningsshorts

Jag har insett att långa träningsbyxor inte riktigt är något för mig. Jag känner mig inte lika rörlig och flexibel när jag tränar och dessutom gillar jag att klä mig så svalt det bara går. Därför har jag tänkt att för mig borde träningsshorts vara ett bättre alternativ. De dagar då de är kallt och jag ska träna ute kan jag bara ha några tunna byxor under och på så vis kan jag fortfarande hålla mig sval. Dessutom behöver jag inte ha flera olika uppsättningar träningsshorts utan kan använda mig av samma när jag tränar, oavsett om det är ute eller inne.

Hitta rätt modell och passform

Jag har kollat runt lite på nätet efter något som känns passande, och utbudet är det verkligen inget fel på. Det finns så många olika shortsmodeller i alla möjliga material, färger och passform. Just nu lutar det åt en färg som är neutral då mina träningströjor ofta brukar vara i ganska skrikiga färger. Kanske blir ett par svarta shorts? Det brukar vara fint till lite färger som sticker ut lite mer. Jag vet i alla fall att den modell jag väljer inte får sitta för tight, jag tycker det blir lite obekvämt när det sitter åt för mycket och vill nog hellre ha något som känns lite luftigare. Jag vet att det finns en del träningsshorts som har innershorts och det känns som ett bra alternativ när det kommer till att ha ett material som både andas och kan leda bort fukt. Ytterligare en sak som jag tycker är viktigt är att shortsen helst ska väga så lite som möjligt. Även om det inte är ett stort plagg så sparar jag gärna in både plats och vikt i träningsväskan, allt det andra man behöver ha med sig tar upp plats nog tycker jag.