Tröjorna som håller dig torr och varm genom hela jaktsäsongen

Nu när hösten har anlänt innebär det också att den bästa säsongen på året är här, nämligen jaktsäsongen. Det finns ingen härligare känsla än att klättra upp i jakttornet en tidig morgon och sitta där med spänning och efter en stund plocka fram sin frukostlåda och sippa på en varm kopp kaffe eller choklad. Jag har tidigare år dock upplevt att turen genom skogen till själva tornet kan göra en väldigt svettig eftersom man klär sig så pass varmt. När man sedan satt sig och suttit ner en stund har jag upplevt att jag kan bli något kall eftersom tröjan under jackan är något fuktig efter svetten.

Jakttröjor herr i ullfrotté och konstfiber som transporterar bort fukt och håller värmen

Därför har jag i år införskaffat mig riktiga jakttröjor som skall undvika just detta. Jakttröjor herr i ullfrotté och konstfiber är det som gäller för mig i år!
Dessa material är nämligen extra bra för att transportera bort fukt från kroppen och fortfarande hålla dig varm och går att tvätta enkelt i maskinen efteråt.

Tips är att testa dig fram till vad som passar just dig bäst

Det finns en hel del andra bra material som också är bra för ändamålet men jag tänker mig att jag kommer börja med jakttröjor i ullfrotté och även i konstfiber för att se om det är dom ultimata tröjorna för just mig. Man tycker ju alltid olika så det som passar mig bäst kanske inte passar dig lika bra. Oavsett så tycker jag det är värt att lägga ner lite extra tid och pengar på att faktiskt hitta och införskaffa sig kläder som gör att jaktsäsongen upplevs på allra bästa sätt. Det finns ingenting som kan förstöra så mycket än när man känner sig kall eller blöt.