Årets roligaste period avnjuts bäst i jaktkläder från Jägarliv

Jag skall väl erkänna att jag älskar sommaren med sina lata dagar i shorts och badkläder, men något som är fantastiskt med Sverige är våra årstider och med hösten kommer jakten. Dagar som startar vid 07 och slutar när man känner att man är klar är underbart om man frågar mig. Och då vill JAG vara den som bestämmer när det är nog, inte jaktkläder som inte klarar kyla eller väta.

Kvalitet är A och O, det kan man aldrig komma ifrån

När jag började att jaga för många år sedan körde jag på i de jaktkläder jag hade, ungdomlig entusiasm i kombination med andra fysiska förutsättningar gjorde att alla dagar i skogen alltid var perfekta. Nu för tiden känner jag att jag mår bättre när jag är torr och varm och bekväm, och precis som man hittar de bössor man tycker bäst om, har det även kommit att gälla mina jaktkläder, och för mig har det fallit sig att jag föredrar jaktkläder från Jägarliv även om jag vet att det finns fler företag som har bra grejer.

Traditionens makt är stor för en del av oss

Från den dagen jag fick på mig mina första jägarbyxor från jägarliv har jag varit dem trogna, jag har hittat kängor som passar mina fötter där och då de plagg jag har testat från dem alltid lämnat mig nöjd så har de fått bli min leverantör. Så länge de fortsätter med det fortsätter jag att vara en nöjd kund. En annan sak jag uppskattar är att de har alternativ i damstorlekar, perfekt för dottern som numer är lika mycket i skogen som jag.
Lycka till med jakten och se till att klä dig i rätt jaktkläder.